There is no content defined yet for this container, please define DataBase\Stubs\TestData::getHowtoTitleBar
There is no content defined yet for this container, please define DataBase\Stubs\TestData::getHowtoBlockTopLeft
There is no content defined yet for this container, please define DataBase\Stubs\TestData::getHowtoBlockTopRight

Studeren wanneer u dat wilt

De e-learningcursussen voor zelfstudie zijn ontwikkeld door de e-learningspecialisten van E-learning Wizard in samenwerking met Cadenza Onderwijsconsult. In de cursussen vindt u bijvoorbeeld video's met praktijkvoorbeelden, checklists en stappenplannen, zodat u eenvoudig de link legt tussen theorie en praktijk. U volgt de cursus wanneer het u schikt, misschien vandaag een uurtje, en dan volgende week de rest. Overal waar u de beschikking heeft over internet zijn de cursussen toegankelijk, dus ook op uw tablet bijvoorbeeld. De meeste cursussen hebben een studiebelasting van 4 uur.

Kennis delen

Maar u kunt de cursussen ook samen met uw collega's volgen en op die manier kennis delen. In de meeste cursussen vindt u bijvoorbeeld observatielijsten die u gebruikt bij het bekijken van de praktijkvideo's. Maar die kunt u natuurlijk ook gebruiken om bij elkaar in de klas te kijken. En daarna met elkaar in gesprek te gaan over wat u heeft geobserveerd (collegiale feedback) en wat het team bij u op school nou eigenlijk echt belangrijk vindt.

 

There is no content defined yet for this container, please define DataBase\Stubs\TestData::getHowtoBlockBottomLeft

Schoolabonnement

Wilt u met meerdere mensen aan de slag met onze e-learningcursussen dan is het schoolabonnement vaak een voordelige oplossing. De school neemt een abonnement op de Cadenza Highschool, en voor een vast bedrag per deelnemer per jaar heeft u onbeperkt toegang tot het complete cursusaanbod.

Uw eigen academie

Met een schoolabonnement is het ook mogelijk om een eigen schoolacademie in te richten. U heeft dan uw eigen e-learningacademie in de huisstijl van uw school. Het is dan zelfs mogelijk om zelf cursussen te maken en zo kennis met collega's te delen.

Neem voor meer informatie contact op met Klaas Bellinga van E-learning Wizard. En stuur een mail naar klaas@e-learningwizard.nl.

0.00.00