Ga voor praktische scholing op maat!

Praktijkgerichte cursussen

U kunt de praktijkgerichte cursussen geheel zelfstandig online kunt volgen. De cursussen zijn ontwikkeld door de experts van E-learning Wizard voor leerkrachten, intern begeleiders en schoolleiders.

Gratis democursus

De democursus kunt u gratis volgen en geeft u een goed beeld van de inhoud van de cursussen en hoe eenvoudig het is om een e-learningcursus te volgen. Als u hiernaast op de knop "demo-cursus" klikt kunt u het zelf uitproberen.

Bewijs van deelname

Elke cursus eindigt met een toets. U ontvangt na afronding een bewijs van deelname met het door u behaalde resultaat. Dit bewijs wordt automatisch gemaakt en kunt u altijd terugvinden als u inlogt met uw account onder de tab "Dossier".

Het grootste cursusaanbod

Download onze actuele cursuslijst met meer dan 70 cursussen voor leerkrachten, intern begeleiders en schoolleiders. 

 

 Studeren wanneer u dat wilt

 

 De e-learningcursussen voor zelfstudie zijn ontwikkeld door de e-learningspecialisten van E-learning Wizard in samenwerking   met vakspecialisten. In de cursussen vindt u bijvoorbeeld video's met praktijkvoorbeelden, checklists en stappenplannen, zodat u eenvoudig   de link legt tussen theorie en praktijk. U volgt de cursus wanneer het u schikt, misschien vandaag een uurtje, en dan volgende week de rest.   Overal waar u de beschikking heeft over internet zijn de cursussen toegankelijk, dus ook op uw tablet. De meeste cursussen hebben een   studiebelasting van 4 uur.

 

Kennis delen

U kunt de cursussen ook samen met uw collega's volgen en op die manier kennis delen. In de meeste cursussen vindt u bijvoorbeeld observatielijsten die u gebruikt bij het bekijken van de praktijkvideo's. Maar die kunt u natuurlijk ook gebruiken om bij elkaar in de klas te kijken. En daarna met elkaar in gesprek te gaan over wat u heeft geobserveerd (collegiale feedback) en wat het team bij u op school nou eigenlijk echt belangrijk vindt.

Losse cursussen kopen

U kunt losse cursussen kopen. Met onze uitgebreide zoekmogelijkheden vindt u snel de cursus die bij u past. Vervolgens maakt u een account aan en kunt u de cursus kopen. U rekent af met iDeal en heeft direct toegang tot de cursus.

Uw dossier

Onder de tab Dossier vindt u een overzicht van de cursussen die u heeft gekocht. Hier kunt u ook een wensenlijst samenstellen van interessante cursussen die u wellicht later nog eens wilt volgen.

In het dossier beheert u uw persoonlijke gegevens en staan de certificaten die u behaald heeft opgeslagen.

Schoolabonnement

Wilt u met meerdere mensen aan de slag met onze e-learningcursussen dan is het schoolabonnement vaak een voordelige oplossing. De school neemt een abonnement en voor een vast bedrag per deelnemer per jaar heeft u onbeperkt toegang tot het complete cursusaanbod.

Uw eigen academie

Met een schoolabonnement is het ook mogelijk om een eigen schoolacademie in te richten. U heeft dan uw eigen e-learningacademie in de huisstijl van uw school. Het is dan zelfs mogelijk om zelf cursussen te maken en zo kennis met collega's te delen.

Neem voor meer informatie contact op met Klaas Bellinga van E-learning Wizard. En stuur een mail naar klaas@e-learningwizard.nl.

0.00.00